Suceava: Cea de-a treia etapă a Campionatului Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Cea de-a treia etapă a Campionatului  Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă
Suceava: Cea de-a treia etapă a Campionatului Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă

A treia ediţie a concursului s-a desfăşurat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Mihail Grigore Sturza” Iaşi.

În perioada 5 – 7 august s-a desfăşurat a trei etapă a competiţiei destinată pompierilor, susţinută la Iaşi. Aici au participat loturile reprezentative ale ISU Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Bacău.

Ecipa din Suceava a fost compusă din sergenţii majori Bolohan Radu, Avasiloaie Sergiu, Orhei Liviu, Ilieş Florin, Lungu Constantin, Iftimie George, Cârnu Radu, Titiliuc Ovidiu, Costea Irinel, şi plutonier major Ştiubianu Sorin şi condusă de căpitan Tăuteanu Marius şi antrenată de plutonier Perijoc Liviu.

Lotul sucevenilor au obţinut trei premii doi la probele : scara de fereastră, ştafeta 4x100 de metri şi realizarea dispozitivului la motopompă, şi un premiu trei la pista cu obstacole pe o distanţă de 100 de metri.

Punctajul cel mai mare a fost obţinut de lotul pompierilor din Iaşi, care vor merge la etapa finală, pe ţară în perioada 25-28 august la ISU „Căpitan Dumitru Croitoru” Sibiu.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite