Suceava: Prins la furat în acelaşi loc, două zile la rând

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Prins la furat în acelaşi loc, două zile la rând
Suceava: Prins la furat în acelaşi loc, două zile la rând

În cursul zilei de 12 august, pe drumul care merge spre CET, jandarmii au identificat şi reţinut doi indivizi care transportau coli de tablă în căruţă.

În timpul unei acţiuni pentru combaterea braconajului piscicol, jandarmii au sesizat doi bărbaţi, Nicolae O., în vârstă de 26 de ani şi Gheorghe P., în vârstă de 67 de ani, ambii cu domiciliul în Şcheia, care transportau în căruţă câteva coli de tablă.

Aceştia au devenit suspecţi jandarmilor atunci când nu au reuşit să le prezinte actele de provenienţă pentru colile de tablă oamenilor legii.

Din primele cercetări efectuate de către jandarmi, a reieşit faptul că bărbaţii au reuşit să fure colile de tablă, dezvelind o porţiune de 30 de metri dintr-o conductă activă a CET-ului.


Indivizii au reuşit să fure 18 coli de tablă, care cântăreau 280 de kilograme, cu acre vroiau să se ducă la un centru de colectare a fierului vechi.

Acestora li s-a întocmit dosar penal pentur furt calificat, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru continuarea cercetărilor.

Deşi i s-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat, Gheorghe P. a fost prins din nou astăzi, în acelaşi loc făcând acelaşi lucru. Astfel jandarmii i-au mai făcut un dosar, însă persoana este cercetată în satre de libertate.

Astăzi dimineaţa, la ora 10.30, o patrulă mixtă de poliţişti şi jandarmi l-au suprins pe acesta cu un cleşte în mână în timp ce tăia tabla de pe aceeaşi conductă. Acesta a vea în căruţă 16 coli de tablă furate, cântărind aproximativ 220 de kilograme.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite