Primele nominalizări din cadrul campaniei "Doctorii cu care Suceava se mândreşte". Spune-ne şi tu ce medic merită să intre în topul realizat de Adevărul de Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Propune doctorii cu care Botoşaniul se mândrește
Propune doctorii cu care Botoşaniul se mândrește

Sucevenii au început să nominalizeze primii medici care îşi respectă jurământul făcut şi dau dovadă de profesionalism şi competenţă.

Printre primele nominalizări din cadrul campaniei "Doctorii cu care Suceava se mândreşte" se numără medicul chirurg Leopold Beisadovschi, din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi, medicul de familie Valeriu Mitrea din Ipoteşti, dr. Paraschiva Pauliuc, de pe secţia de Obstretică-Ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean Suceava şi medicul pediatru Viola Harasim, de la Spitalul Judeţean.

Doctorii cu care Suceava se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!

"Doamnele dr. Pauliuc şi Harasim (secţia Obstretica-Ginecologie a Sp. Judetean) pot fi considerate doi îngeri pentru că ajută venirea pe lume a copiilor noştri. Sunt mulţi medici care merită nominalizarea în acest top dar cel mai important e ca toţi să-şi respecte jurământul şi să acţioneze întocmai", a spus Alina, cititoare a site-ului suceava.adevarul.ro

Lista cu nominalizări rămâne deschisă încă două săptămâni, timp în care propunerile dumneavoastră vor fi contorizate. După închiderea listei îi veţi putea vota pe cei mai buni doctori cu care vă mândriţi.

Află AICI mai multe detalii despre noua campanie Adevărul de Suceava şi nominalizează medicii care au dat dovadă de profesionalism în relaţia cu pacienţii.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite