Primarul Lungu taie de pe listă două orăşele ale copiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edilul Sucevei taie în acest an din bucuria celor mici
Edilul Sucevei taie în acest an din bucuria celor mici

Singurul loc de distracţie pentru cei mici va fi amenajat de municipalitate pe esplanada Casei de Cultură

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a tras linie, a socotit şi a radiat de pe lista sărbătorilor de iarnă două orăşele ale copiilor. De vină este ca de obicei criza economico-financiară, criză care a afectat şi bugetul municipalităţii sucevene.

Edilul şef al oraşului anunţă că în acest an Primăria are putere să organizeze doar un singur orăşel al copiilor, faţă de 3 câte amenaja în mod normal. Astfel singurul loc din Suceava unde cei mici vor putea să intre în lumea poveştilor va fi esplanada Casei de Cultură, loc unde Primăria va instala  căsuţe desenate din carton, pitici în mărime naturală şi alte câteva figurine luate de prin benzile desenate.

Primarul Ion Lungu spune că pe data de 19 decembrie va fi organizat acolo un concert de colinde, după care Moş Crăciun va împărţi cadouri copiilor prezenţi în centrul oraşului.

La trecerea dintre ani Primăria a alocat 500 de milioane de lei vechi pentru organizarea revelionului în aer liber, un revelion, după spusele edilului, de austeritate, cu mult mai puţin fast faţă de cele precedente.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite