Primăria închide Serpentinele peste trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier pe Serpentine, calea de acces cea mai scurtă între cartierele Zamca, Mărăşeşti, George Enescu şi Burdujeni, va fi închis de săptămâna viitoare.

Tronsonul vizat a fi închis temporar era singurul din oraş cu o stare a asfaltului decentă. Firmele angajate la înnoirea reţelelor de utilităţi din municipiu au solicitat „liber“ pe Serpentine pentru a începe să lucreze de săptămâna viitoare.


Planurile Primăriei sunt incriminate însă de posesorii de maşini. Şoferii care vin dinspre Iţcani trebuie să ocolească prin Şcheia până a ajunge la Suceava deoarece un sens al străzii Cernăuţi este închis.


De săptămâna viitoare va fi închis şi celălalt sens. În această situaţie şoferilor nu le rămâne decât să înconjoare prin Şcheia atunci când vor să ajungă în oraş, iar când se întorc să meargă bară la bară pe strada Traian Vuia sau pe Calea Unirii.„Nu mai suport. Se joacă cu nervii noştri. Trebuie să fac o oră din George Enescu până în Burdujeni. Dacă mai închid Serpentinele o să fie dezastru“, a spus revoltat Nicu Panciuc, şofer.


Promit să termine repede


Reprezentanţii Primăriei susţin că nu au altă soluţie. „Sperăm să finalizăm cât mai repede lucrările pe Serpentine şi pe strada Cernăuţi, astfel încât să putem asigura o cale de legătură între Burdujeni şi restul oraşului“, a explicat Ion Lungu, primarul Sucevei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite