Suceava: Grigore Timiş a făcut pe ninja în Primăria Borşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maramureşeanul care a scăpat basma curată după ce a furat o maşină din curtea Poliţiei Vatra Dornei, a fost dat ieri în urmărire, pentru că i-a ameninţat cu o sabie ninja pe primarul şi viceprimarul din localitatea Borşa.

În seara zilei de duminică, 7 iunie, Grigore Timiş, zis Butanu, a năvălit în Primăria Borşa şi i-a ameninţat cu o sabie ninja pe primarul Remus Stetco şi viceprimarul Gavril Bota.

Cei doi funcţionari publici au cerut protecţie din partea forţelor de ordine după ce au primit telefoane în care li s-a spus că vor fi „vânaţi”.

Timiş era beat şi a intrat în primărie pentru a le cere socotelă celor doi după ce instituţia condusă de aceştia a depus recurs pentru un teren şi cauza urma să se judece

Cei doi au depus la poliţie o plângere penală împotriva lui Butanu, iar acesta a fost dat în urmărire de către IPJ Maramureş.

Viceprimarul Gavril Bota a înregistrat convorbirea telefonică în care era înjurat şi ameninţat de Grigore Timiş.

Maramureşeanul a fost reţinut în luna martie, de poliţiştii din Vatra Dornei, pentru braconaj şi furt, dar a fost eliberat de magistraţii de la Judecătoria Vatra Dornei.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite