UPDATE: Suceava: Blocaje în trafic şi derapaje, din cauza poleiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii au circulat cu dificultate
Şoferii au circulat cu dificultate

A început să ningă la ora 07.40.

Prima zăpadă i-a luat pe drumarii suceveni pe nepregătite. Azi dimineaţă zeci de maşini au stat la cozi întinse pe trei kilometri, pe drumul naţional 17, care face legătura între Moldova şi Ardeal.

Şoferii spun că au stat blocaţi între Ilişeşti şi Păltinoasa mai mult de o oră. Oamenii se plângeau că autorităţile nu au făcut nimic şi că drumul era sticlă în jurul orei 9.

image


”Iar i-a luat iarna pe nepregătite. Am vorbit cu ceilalţi şoferi prin staţie şi mi-au spus că aşa e drumul până la Vatra Dornei. Ne cer nouă rovignete, dar ei nu sunt în stare să dea cu nisip”, ne-a declarat un şofer de tir.

Autoturismele au stat blocate şi din cauza unor maşini neechipate de iarnă, care au derapat în şanţ. Potrivit celor de la Secţia Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc, echipajele de deszăpezire au ieşit pe traseu încă de la primele ore ale dimineţii. ”De la orele cinci dimineaţa echipajele noastre au ieşit pe traseu. Avem 13 echipaje dotate cu lame şi cu substanţă antiderapantă”, ne-a declarat Liliana Dracă, director Filiala Câmpulung Moldovenesc, Drumuri Naţionale.

La ora 07.40 au căzut primii fulgi de nea din această iarnă la Suceava. Ninsoarea devine din ce în ce mai abundentă, iar zăpada se aşează în strat subţire.



Elevii au fost luaţi prin surprindere, astfel că au mers la şcoală fără căciuli pe cap sau geci groase, deşi aerul rece şi-a făcut simţită prezenţa încă de la primele ore ale dimineţii.

Zăpada i-a luat prin surprindere pe suceveni. Foto arhivă.
Ninge în continuare la Suceava
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite