Prezenţa la vot până la ora 10.00, uşor mai ridicată la Suceava comparativ cu precedentele alegeri locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Candidaţii la alegerile locale s-au dus de dimineaţă la vot
Candidaţii la alegerile locale s-au dus de dimineaţă la vot

Potrivit informaţiilor comunicate de Biroul Electoral Judeţean, prezenţa la urne în judeţul Suceava, până la ora 10.00, a fost de 7,49%.

Asta înseamnă că au votat mai multe persoană faţă de alegerile din iunie 2008, când, în primul tur de scrutin, la aceeaşi oră, procentajul de prezenţă la urne a fost de 7,10%.

Alegătorii din mediul rural s-au dovedit mai disciplinaţi, votând în proporţie de 7,96%, în timp ce în mediul urban prezenţa la urne a fost de numai 6,91%.

Astăzi, 10 iunie, vei putea afla, pe suceava.adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului Suceava: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 575.000 de suceveni. Candidează 11.045. Află rezultatele votului astăzi, pe suceava.adevarul.ro

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite