Premierul Victor Ponta, la hramul Mănăstirii Putna unde participă mii de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Executivului a luat parte miercuri la hramul lăcaşului de cult din Suceava. El a venit alături de soţie, Daciana, dar şi însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. 10.000 de persoane au luat parte la slijbă.

Când a ajuns la Putna, un bărbat din mulţime a strigat: „Mincinoşilor!“, potrivit Mediafax. Premierul a spus că Adormirea Maicii Domnului este cea mai importantă sărbătoare a Putnei şi a precizat că va reveni de câte ori va putea.

„De fiecare dată când voi putea, voi veni. E credinţa mea, a soţiei, a familiei mele că îmi doresc să avem cu toţii o viaţă mai bună, să fim cu toţii sănătoşi“, a declarat Ponta, citat de Mediafax.

Concert de muzică simfonică în Salina de la Cacica

La slujba prilejuită de hramul Mănăstirii Putna, Adormirea Maicii Domnului, asistă 10.000 de persoane, printre care şi secretarul general al PDL Gheorghe Flutur.

La ora transmiterii acestei ştiri, la Putna, are loc o slujbă oficiată de IPS Pimen Suceveanul, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, împreună cu PS Meletie, episcop de Hotin şi PS Longhin, episcop Hănceni, ambii din Ucraina.

În cuvântul său, IPS Pimen s-a referit la importanţa sărbătorii şi la ascultare, care este "virtutea de căpetenie". „Ascultarea mai-marilor noştrii este necesară oricare ar fi ei. Ascultăm de oameni, dar nu ascultăm atunci când oamenii ne poruncesc ceva împotriva moralei şi a credinţei creştine. Neascultarea se face sub povaţa părintelui duhovnicesc, care poate cere însă amânare. Dumnezeu îngăduie o perioadă pe cel rău, ştie el de ce, poate pentru păcatele noastre“, a spus ÎPS Pimen, citat de Mediafax.

Intră pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite