Suceava: Pompierii au găsit astăzi trupul tânărului care s-a înecat joia trecută (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Detaşamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospecială şi o barcă pneumatică pentru recuperarea unei persoane înecate, din Râul Suceava.

Cadavrul a fost găsit de pompieri în apropierea podului din zona Complexului Comercial Bazar şi a fost recuperat cu accesoriile din dotare.

Misiunea s-a încheiat astăzi, la ora 13.00, iar corpul neînsufleţit al lui Cosmin Popa, 17 ani, a fost predat organelor în drept, pentru cercetări în legătură cu modul în care s-a petrecut decesul.

Căutările au început joia trecută, când Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost sesizat de dispariţia unui tânăr pe râul Suceava.

Tânărul de 17 ani a dispărut de joia trecută, după ce a mers la plajă. Potrivit cercetărilor întreprinse de pompierii de la ISU, băiatul de 17 ani se afla împreună cu câteva prietene, pe malul râului Suceava.

Acesta făcea baie în apa Sucevei, mai exact în zona din spatele ştrandului din Iţcani. La un moment dat a dispărut şi fetele au sunat la 112, bănuind că a fost luat de apă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite