Suceava: Poliţistul care refuză să fie mituit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Poliţistul care refuză să fie mituit
Suceava: Poliţistul care refuză să fie mituit

Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) a fost sesizată pentru a doua oară în decursul a câţiva ani de către un poliţist din Liteni că localnici încearcă să îl mituiască în dosare penale.

Citiţi aici despre accidentul petrecut în data de 6 septembrie în urma căruia cel care a încercat să mituiască un poliţist a rămas fără permis de conducere.

În umra unui accident, care a avut loc pe raza localităţii Liteni în data de 6 septembrie doi şoferi s-au luat la bătaie după ce unul dintre ei nu i-a permis celuilalt să îl depăşească.

Nicolae S., de 32 de ani, din municipiul Suceava nu i-a permis lui Vasile G., de 24 de ani din satul Gulia, oraş Dolhasca să îl depăşescă, după ce Vasile G. se angajase deja în efectuarea manevrei.

După ce poliţia a efectuat cercetările specifice i-au adus la cunoştinţă lui Vasile G. de faptul că urmează să i se ridice permisul de conducere în vederea suspendării şi că i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală.
 
Vasile G. şi membrii familiei sale au încercat în mai multe rânduri, în aceste condiţii să îi ofere poliţistului A.M. sume de bani pentru a –i restitui permisul şi pentru a nu întocmi dosarul penal.

Pe 10 septembrie inculpatul împreună cu o rudă au mai încercat să îl mituiască pe poliţistul care a refuzat în repetate rânduri atrăgându-le atenţia asupra riscului la care se expun, cu 2.000 de lei.

Prinşi asupra faptei, cei doi sunt acum urmăriţi penal şi vor fi cercetaţi în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de dare de mită.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite