Polițiștii suceveni caută o minoră de 16 ani dispărută de acasă împreună cu pruncul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fata locuia în Vișeu de Sus, județul Maramureș împreună cu concubinul său cu care avea un copil de șase luni. Aceasta a plecat luni, 15 august, în orașul Siret și nu a mai revenit.

Suceveancă la origini, mai exact din comuna Bălcăuți, Ionela Denisa Nergheș a venit sâmbătă, 13 august, în comuna Mușenița, sat Vășcăuți, la mama sa, afirmând că s-a certat cu concubinul său.

"Ulterior a luat legătura telefonică cu concubinul ei căruia i-a spus că se află în Stația CFR Burdujeni, însă de la acea dată nu se mai cunoaște nimic despre aceasta și despre copilul ei Szedlak Ioan Andrei", a explicat Cristian Papuc, reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. 

În momentul dispariției minora era îmbrăcată cu un tricou de culoare roz, pantaloni trei sferturi de culoare roz, în picioare purta șlapi din material plastic de culoare albă având aplicate pe partea superioară flori din același material, iar aceasta avea asupra sa o poșetă de culoare maro în care se aflau certificatele de naștere ale ei și ale copilului său.

Semnalmente: 1,65-1,70 metri înălțime, ten măsliniu, greutate aproximativ 40 kg, ochi căprui, păr șaten lung.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite