Suceava: Poliţişti cu handicap la bunele maniere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşinile Poliţiei sunt parcate cu nonşalanţă pe locul amenajat pentru şoferii cu dizabilităţi

Fie că se află în curtea instituţiilor sau a centrelor comerciale, locurile de parcare pentru persoanele cu dizabilităţi sunt ocupate constant de şoferi perfect sănătoşi.

Mulţi suceveni ignoră constant marcajele şi indicatoarele care semnalează faptul că anumite locuri din parcări sunt destinate persoanelor cu dizabilităţi.

În fiecare zi, fie că e vorba de parcările centrelor comerciale sau de curtea instituţiilor, lipsa de civilizaţie îşi spune cuvântul. „Eu am 65 de ani şi în autobuz mă ridic de fiecare dată să îi ofer locul unei doamne. Tinerii, în schimb, stau în nesimţire, chiar dacă văd că o femeie însărcinată se chinuie în picioare. Nici nu mă mai mir când văd constant maşini scumpe şi oameni cu lanţuri de aur la gât care parchează pe locul de handicapat”, spune Gheorghe Polonic, pensionar.

Ieri după-amiază, chiar cei care se presupune că sunt apărătorii legii au dat dovadă de aceeaşi lipsă de civilizaţie. În curtea Poliţiei Rutiere, deşi existau două locuri libere, o maşină a parcat chiar pe locul destinat persoanelor cu handicap.
Potrivit oficialilor de la Rutieră, acest lucru nu e singular, petrecându-se ori de câte ori nu mai există locuri libere în parcarea instituţiei. „Faptul că în oraş lumea parchează pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi ţine de lipsa de civilizaţie şi e o problemă destul de gravă”, spune Laurenţiu Hermeniuc, şeful Poliţiei Rutiere.

"Cel puţin să încercăm noi să dăm un exemplu. Eu am să atrag atenţia colegilor", a spus Laurenţiu Hermeniuc
Şeful Poliţiei Rutiere Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite