Poliţist de la Rutieră târât cu maşina de un şofer pe care a încercat să-l oprească în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din comuna suceveană Frătăuţii Noi a ajuns în arest după un incident care s-a petrecut în dimineaţa zilei de vineri, 25 mai, pe străzile din municipiul Suceava.

În jurul orei 4.00, poliţiştii de la rutieră au oprit pentru control o maşină cu numere de Anglia.

Şoferul a oprit la semnal şi le-a spus poliţiştilor că a consumat câteva pahare de băuturi alcoolice.

Accident cu maşina Poliţiei la Suceava. Şapte oameni au fost răniţi

În timp ce oamenii legii se pregăteau să-l testeze cu etilotestul, tânărul a demarat în trombă. Poliţistul care se afla lângă maşină, între portiera deschisă şi scaunul şoferului, a încercat să-l oprească, dar după circa 10 metri s-a dezechilibrat şi a căzut.

„Autoturismul a fost blocat pe strada Aleea Morii din comuna Şcheia, iar conducătorul auto a încercat să fugă. Pentru imobilizarea acestuia, s-a folosit pulverizatorul de gaze lacrimogene tip spray, fiind imobilizat. Suspectul era agresiv, opunea rezistenţă şi ameninţa cu fapte de violenţă, folosind cuvinte jignitoare şi a refuzat să se legitimeze", se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava.

Abia la sediu au reuşit să afle poliţiştii cine era individul, respectiv Traian Buceschi. Şi aici tânărul a refuzat să sufle în etilotest, dar şi să meargă la spital pentru recoltarea probelor de sânge. Buceschi a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat acum pentru mai multe fapte, printre care ultraj şi refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice de sânge sau testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţistul rănit are nevoie de 6-7 zile pentru îngrijiri medicale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite