Suceava: Poliţist atacat şi înjunghiat cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Poliţist atacat şi înjunghiat cu un cuţit
Suceava: Poliţist atacat şi înjunghiat cu un cuţit

Ca să nu fie arestat, un hoţ prins în flagrant, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe poliţist.

Şeful de post din Păltinoasa a văzut ieri moartea cu ochii după ce un hoţ pe care îl urmărea a scos un cuţit şi a încercat să-l loveacă.

Din fericire omul legii a scăpat doar cu o rană uşoară, fiind tăiat în zona palmei stângi, poliţistul având nevoie de circa şase zile de îngrijiri medicale.

Incidentul în care a fost implicat omul legii a avut loc marţi, la ora 10.30.

Atunci poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Păltinoasa au fost sesizaţi de Florin C., de 31 ani din satul Capu Codrului, despre faptul că un localnic, Costel S., de 33 ani din localitate, cu antecedente penale, a sustras mai multe bunuri din locuinţa lui Gheorghe B., localnic, pe care le-a abandonat în curtea acestuia şi încearcă să fugă.

Imediat echipajul de poliţişti s-a deplasat cu autoturismul la faţa locului, iar unul din poliţişti a procedat la urmărirea pe jos a suspectului, iar după 300 m l-a prins însă hoţul s-a împotrivit reţinerii şi a încercat să-l lovească cu un cuţit pe care-l avea asupra lui.

Agentul de poliţie a parat lovitura, fiind tăiat în zona palmei stângi, după care suspectul a fost imobilizat şi încătuşat.

În urma cercetărilor poliţiştii au găsit în curtea localnicului bunurile abandonate de către hoţ, reprezentate de o combină muzicală şi un computer echipat complet, ambalate într-un cearşaf. Prejudiciul astfel creat, în valoare de 5.000 lei a fost recuperat în totalitate.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor „ultraj” şi „furt calificat”, dispunându-se măsura reţinerii pentru 24 ore şi declinarea competenţei în favoarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu privire la infracţiunea de „ultraj”.

Totodată acesta a fost introdus în arestul IPJ Suceava. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite