Poliţist de frontieră, împuşcat în picior de un agent de poliţie sucevean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a folosit armamentul din dotare. Foto arhivă
Poliţistul a folosit armamentul din dotare. Foto arhivă

Incidentul a avut loc miercuri seara pe raza localităţii Ulma. Rănitul, subofiţer la Poliţia de Frontieră, s-a răsturnat cu maşina personală într-un şanţ şi a încercat să fugă de la locul accidentului.

Un agent de la Sectorul de Poliţie de Frontieră Brodina, aflat în timpul liber, a ajuns la spital împuşcat în picior de un poliţist din Ulma, după ce a fost implicat într-un accident şi ar fi refuzat să meargă la postul de poliţie şi să fie verificat cu etilotestul, luând-o la fugă pe câmp.

Contrabandişti urmăriţi doi kilometri şi opriţi cu focuri de armă

Trei suceveni traficanţi de ţigări, prinşi cu focuri de armă

Purtătorul de cuvânt al Serviciul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Seriţan, a confirmat că în cazul de la Ulma a fost implicat un agent de Poliţie de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina. Este vorba despre subofiţerul Vasile Marocico (47 de ani), de loc din Izvoarele Sucevei.

Şeful IPJ Suceava, comisar şef Nicuşor Todiruţ, a declarat, miercuri seară, corespondentului MEDIAFAX că un agent de Polţie al IPJ Suceava, aflat în misiune de patrulare în zona comunei sucevene Ulma, aproape de graniţa cu Ucraina, a văzut o persoană suspectă şi i-a spus să stea pe loc. Pentru că persoana respectivă nu s-a oprit, poliţistul l-a somat, însă cel vizat a luat-o la fugă, poliţistul fiind nevoit să tragă un foc de avertisment.

Focuri de armă la graniţa cu Ucraina. Contrabandiştii au încercat să scape de poliţişti

"Bărbatul respectiv a continuat să fugă, astfel că poliţistul IPJ Suceava a tras din nou după el un foc de avertisment, însă se pare că l-a nimerit în gambă. Persoana urmărită era îmbrăcată în civil, însă din informaţiile de până acum se pare că este vorba despre un poliţist de frontieră", a declarat şeful IPJ Suceava.

Potrivit Serițan, agentul de poliţie de frontieră era în timpul liber, era îmbrăcat cu haine civile şi conducea maşina personală. Acesta a mai spus că acest caz este cercetat de IJP Suceava şi că nu deţine mai multe date.

O echipă mixtă formată dintr-un procuror, un ofiţer judiciarist şi un criminalist se află la faţa locului unde cercetează evenimentul.

Rămâneţi pe suceava.adevarul.ro pentru informaţii proaspete!

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite