Suceava: Pietoni călcaţi pe trotuar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Pietoni călcaţi pe trotuar
Suceava: Pietoni călcaţi pe trotuar

Trei pietoni au fost răniţi în urma unui accident rutiere petrecut ieri, la ora 12.41, pe strada Calea Unirii. Un bărbat din localitatea Liteni, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul

Trei pietoni au fost răniţi în urma unui accident rutiere petrecut ieri, la ora 12.41, pe strada Calea Unirii. Un bărbat din localitatea Liteni, în timp ce conducea o autoutilitară pe drumul dinspre piaţa en-gross spre pasarela CFR, în cartierul Burdujeni, a pierdut controlul  volanului.

Autoutilitara a intrat într-un copac şi apoi s-a răsturnat peste trei pietoni care mergeau pe trotuar, pe aceeaşi parte unde a căzut maşina. Cele trei victime ale accidentului au fost transportate la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou“, unde au primit îngrijiri medicale şi au fost diagnosticaţi cu răni uşoare.

Totul s-ar fi putut transforma într-o tragedie, dacă pietonii nu s-ar fi ferit din timp din calea autoutilitarei. Aceştia au vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani, iar cel mai grav dintre ei a fost diagnosticat cu cinci contuzii, însă niciunul nu a rămas internat în spital. Vezi filmul accidentului pe suceava.adevarul.ro.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite