Peste 5.600 de voluntari suceveni iau parte la Ziua de Curăţenie Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, la 9.30, de pe esplanada mall-ului din Lunca Sucevei au plecat trei autocare şi trei microbuze cu voluntari suceveni, cumulând 1.098 voluntari la nivelul oraşului şi 5.629 în tot judeţul. Aceştia vor lua parte la Ziua de Curăţenie Naţională, proiect „Let’s Do It, Romania!“.

zi este Ziua de Curăţenie Naţională, organizată de cel mai mare proiect de implicare socială din ţară, „Let’s Do It, Romania!“. În ampla campanie de curăţare a judeţului Suceava de deşeuri s-au angajat peste 5.600 de voluntari. „În această dimineaţă, la 9.30, de pe esplanada mall-ului din Lunca Sucevei au plecat trei autocare şi trei microbuze cu voluntari suceveni, cumulând 1.098 voluntari la nivelul oraşului şi 5.629 în tot judeţul“, a precizat Alina Stredie, PR Manager al Asociaţiei Regionare de Educare a Adulţilor Suceava.

Proiectul are şi o importantă componentă de educare şi responsabilizare a populaţiei, în ceea ce priveşte grija faţă de mediul înconjurător. La nivelul judeţului nostru coordonatorul activităţilor „Let’s Do It, Romania“ este Clubul Eco-montan „Origini Verzi“ Suceava, care colaborează cu Instituţia Prefectului Judeţului, Consiliul Judeţean, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Silvică şi Inspectoratul de Jandarmi Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite