Pedepsirea stripteuselor din Fălticeni împarte elevii suceveni în două tabere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii şi profesorii suceveni cred că cele două fete care au dansat pe catedră meritau pedepsite, însă unii dintre ei se gândesc şi la repercursiunile pedepselor.

Mai citiţi şi: Suceava: Dezmăţul elevilor, fără grija profesorilor

VIDEO Nota 3 la purtare pentru elevele care au făcut striptease în clasă: Ne-au făcut de ruşine!

Ştirea referitor la cele dansul celor două fete a aprins aprige discuţii şi în Suceava, elevii suceveni împărţindu-se în două tabere. Pe de o parte unii cred că pedeapsa a fost cam aspră şi ar putea să le afecteze viitorul profesional.

„Conducerea şcolii a procedat bine deoarece cele două eleve sunt în clasa a XII-a şi trebuie să îşi continue studiile. Bănuiesc că va fi o învăţătură de minte pentru ele”, a declarat Airinei Răzvan, elev.

Pe de altă parte însă există voci care declară faptul că pedeapsa a fost mult prea mică în comparaţie cu repercursiunile faptelor lor.

„Nu cred că au procedat corect. Dacă voiau să facă aşa ceva trebuiau să se ducă în altă parte şi să afecteze prestigiul clasei şi al şcolii. Şcoala a procedat bine”, a declarat Rotaru Camelia, elevă.

Profesorii, pe de altă parte, consideră că vinovat pentru astfel de evenimente este sitemul, acesta trebuind reformat din rădăcină pentru ca pe viitor astfel de incidente să nu se mai repete prin şcoli.

„Trebuie luată o măsură la nivel naţional deoarece auzim tot mai des despre astfel de lucruri. Aceste incidente ne reprezintă pe toţi nu este vorba doar despre un liceu dintr-un anumit oraş”, a explicat Ancuţa Norocel, profesoară.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite