Suceava: Patronii îşi vând afacerile la mica publicitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Patronii îşi vând afacerile la mica publicitate
Suceava: Patronii îşi vând afacerile la mica publicitate

Unii suceveni vor să scape de business-uri prin anunţ la ziar pentru că nu mai fac faţă cheltuielilor

Când e vorba de mică publicitate sucevenii sunt inventivi. Unii scot la vânzare pisici, ceasuri vechi ori, mai nou, bilete de vacanţă, rulote şi chiar iazuri.

Mica publicitate este o sursă bună de informaţii, te poate amuza sau întrista, după caz. Pentru cei interesaţi de vânzări sau cumpărări, o simplă trecere cu vederea peste anunţurile de mică publicitate din ziare poate scoate la iveală comori neaşteptate, de la apartamente, maşini, instrumente muzicale până la bijuterii şi bilete de vacanţă. Uneori însă, mica publicitate poate fi punctul de plecare al unei afaceri.

Iaz scos la mezat


Superoferta zilei vine din Botoşani. De câteva zile, un ziar local publică anunţul unui botoşănean care vinde un iaz. Contactat telefonic, bărbatul a oferit câteva detalii despre ofertă.
Iazul este situat în comuna Cucorăni, la aproximativ zece kilometri de Botoşani. Având o întindere de 17 hectare, iazul reprezintă o opţiune viabilă atât pentru o afacere profitabilă, cât mai ales pentru distracţie.


În plus, acesta este şi proaspăt populat, bărbatul investind aproximativ 20.000 de lei în puietul de peşte.Botoşăneanul cere  75.000 de euro, iar oferta a atras mulţi clienţi. „Numai în această dimineaţă am avut vreo 30 de apeluri. Ieri a fost o persoană şi l-a filmat, însă până acum nu am avut nicio ofertă concretă”, a declarat acesta. Motivul vânzării este simplu. „Am băgat 20.000 de lei în popularea iazului şi acum, fiind criză, nu mai am bani. Am şi câteva datorii astfel încât sunt nevoit să-l vând”, a precizat botoşăneanul.


Ofertă bogată


Sucevenii care doresc să deschidă o afacere au la dispoziţie oferta unui bărbat care vinde o rulotă fast-food complet utilată şi cu toate autorizaţiile. „Nu mai am timp să mă ocup de această afacere aşa că am decis să vând rulota”, a explicat acesta.


Rulota este situată în cadrul ştrandului sucevean, costă 6.500 de euro, dar nu şi-a găsit încă stăpânul. „Deoarece am folosit rulota de Zilele Sucevei am tăiat din preţ, de la 9.000 la 6.500 de euro”, a adăugat suceveanul.
O altă ofertă interesantă o reprezintă cea a unei sucevence care a oferit spre vânzare două bilete pentru o vacanţă în Bulgaria. Oferta tentantă, 1.000 de euro pentru 10 zile de distracţie all inclusive în cadrul unui hotel de 4 stele din zona Elenite, nu a stat mult fără cumpărători. „A doua zi de la publicare deja am vândut biletele”, a spus suceveanca.

Anunţuri şi în supermarketuri

Sucevenii care trec zilnic prin centrele comerciale găsesc la intrarea în magazine zeci de anunţuri. Printre acestea se numără oferte referitoare la vânzarea unor apartamente, autoturisme ori alte zeci de produse. De asemenea, puteţi achiziţiona pisici de diferite rase, obiecte vechi, maşini de cusut ori spălat şi tot felul de mărunţişuri.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite