Patron important din Suceava, prins cu betoniere auto furate din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Betonieră FOTO: Arhivă
Betonieră FOTO: Arhivă

Administratorul unei firme care se ocupă cu diverse afaceri în judeţul Suceava, de la construcţii şi gestionarea deşeurilor menajere şi până la activităţi de comerţ, este cercetat penal de către poliţişti.

Viorel Juravle, administratorul SC Test Prima SRL Suceava, este acuzat că nu a anunţat autorităţile despre faptul că firma sa utiliza două betoniere auto furate din Italia.

Potrivit oamenilor legii, cele două autovehicule au fost descoperite la punctul de lucru din Bilca al societăţii.

„În sistemul informatic Schengen una dintre betoniere apare ca dispărută din 27 iulie 2007, iar cea de-a doua din 12 iunie 2008, precizează sursa citată. Cele două autoutilitare erau utilizate la transportul betonului de la staţia de betoane din comuna Bilca, spre punctele de lucru ale societăţii din oraşul Vicovu de Sus", se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Valoarea celor două betoniere auto se ridică la 160.000 de euro, iar poliţiştii le-au indisponibilizat până la finalizarea anchetei.

Ancheta poliţiştilor a scos la iveală o altă neregulă. O autoutilitară aparţinând aceleiaşi firme, Test Prima, a fost depistată tot ca furată din Occident, valoarea prejudiciului în acest caz fiind de peste 10.000 de euro.

Viorel Juravle a declarat că nu ştia nimic despre faptul că autovehiculele folosite de muncitorii firmei sale erau furate din Italia.

„Eu le-am înmatriculat legal în România, aşa încât nu mă consider vinovat. Justiţia să-şi facă datoria", a spus administratorul firmei Test Prima Suceava.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite