Părinţii luptă să aducă trupul lui Andrei în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Negrea alături de prietena lui Melissa
Andrei Negrea alături de prietena lui Melissa

Drama familiei lui Andrei Negrea, tânărul de 23 de ani din Adâncata care s-a aruncat joia trecută de la etajul 20 al unui bloc din China, continuă. Părinţii băiatului încearcă acum să aducă trupul neînsufleţit în sat. „Momentan, Andrei nu a fost adus în ţară. Părinţii acestuia au făcut însă demersurile necesare repatrierii trupului neînsufleţit“, ne-a declarat astăzi Alexandru Grivincă, preotul din Adâncata.

„Familia lui este distrusă. Au auzit de două ori că fiul lor a murit. Dacă prima oară a fost ştire falsă, din păcate pentru aceştia, de data aceasta nu a mai fost vorba de un zvon, ci de un fapt tragic“, ne-a spus Daniel, unul dintre vecinii familiei.


Cazul lui Andrei Negrea a fost îndelung mediatizat. Iniţial, Marius Cazac, şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, a anunţat că tânărul a fost executat de către chinezi.


„Tânărul a fost arestat în China încă de anul trecut şi executat săptămâna trecută (20-26 iulie-n.r.) pentru trafic de droguri“, a declarat pentru „Adevărul“, pe 30 iulie, procurorul Cazac.


Conform acestuia, Andrei ar fi fost condamnat la pedeapsa cu moartea deoarece era folosit ca şi cărăuş pentru a distribui droguri. Deşi dosarul traficanţilor de droguri a fost trimis în instanţă, conform anchetatorilor, tânărul din Adâncata nu figurează printre acuzaţi. „Atunci când am primit informaţii precum că acesta nu a fost executat, dosarul «Andrei Negrea» a fost închis“, a spus astăzi procurorul Marius Cazac. Vestea morţii lui Andrei (foto, alături de prietena lui Melissa) a venit săptămâna trecută de la oficialii chinezi.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite