FOTOGALERIE Oraşul Suceava, albit de prima ninsoare din această iarnă. Pe Rarău stratul de zăpadă a ajuns la 10 centrimetri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ninsoare
Foto ninsoare

Ziua de sâmbătă a adus lapoviţă şi ninsoare, alături de temperaturi foarte scăzute.

În municipiul Suceava, la orele prânzului, a nins ca-n poveşti cu fulgi mari. Vremea de toamnă s-a transformat într-una de iarnă după câteva ore de ploaie şi lapoviţă. Fulgii de zăpadă au acoperit oraşul, dar temperaturile cu plus au făcut ca neaua să nu reziste decât câteva minute.

 

Pe Rarău stratul de zăpadă a ajuns la câţiva centimetri

Daţi click aici pentru a vedea cum s-au distrat turiştii aflaţi azi pe Rarău

Nu se poate spune acelaşi lucru şi despre zona de munte a judeţului Suceava. Pe Rarău a nins, iar stratul de zăpadă a fost bucuria turiștilor. „A nins şi este frig, iar zăpada s-a aşternut câţiva centimetri“, a spus Daniel Prorociuc, aflat pe muntele Rarău.

Meteorologii anunţă vreme geroasă până luni, 17 octombrie. Conform unei atenţionări meteo, în intervalul 15-17 octombrie, mai ales pe timpul nopţii, temperaturile vor fi cu 6 - 8 grade mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă. Vor fi semnalate şi intensificări ale vântului, dar şi precipitaţii mixte care pot lua formă de lapoviţă şi ninsoare.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite