Opt tineri din Păltinoasa au spart o locuinţă şi i-au bătut pe proprietari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pagubele provocate de cei opt tineri sunt de aproximativ 6.000 lei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violare de domiciliu“, „distrugere“ şi „lovire sau alte violențe“, urmând să se dispună procedural. Cele două victime nu au suferit leziuni grave.  

Ieri, la ora 04.30, Dumitru Ș., de 23 ani, din orașul Gura-Humorului, a sesizat Poliţia despre faptul că, în cursul dimineții respective, mai mulți tineri din comuna Păltinoasa au pătruns în domiciliul Iulianei B., spărgându-i geamurile locuinței și distrugând un autoturism aflat în curtea casei.
 
Din cercetări s-a stabilit că Adrian S., de 23 ani, S. C., de 17 ani, Georgian B., de 23 ani, Manuel O., de 18 ani, şi Constantin B., de 21 ani, toți din comuna Păltinoasa, împreună cu alți tineri a căror identitate urmează a fi stabilită ulterior, au pătruns în curtea locuinței Iulianei B., de 19 ani, din aceeaşi localitate, unde au spart două geamuri și ușa din termopan care face accesul în locuinţă, precum și o ușă din interiorul acesteia, pătrunzând cu forța în interiorul imobilului, agresând-o fizic pe proprietara locuinței, ai căror părinți sunt plecați în străinătate, cât și pe prietenul acesteia, Dumitru Ș., aflat în interiorul casei. De asemenea, suspecţii au distrus, prin spargere, geamurile și parbrizul, precum și cauciucurile, prin înțepături, ale autoturismului aflat în folosința lui Dumitru Ș. Cele două victime nu au suferit leziuni grave care să necesite internarea într-o unitate spitalicească, având doar ușoare escoriații și echimoze“, se arată întrun comunicat de presă al IPJ Suceava.

Pagubele provocate de cei opt tineri sunt de aproximativ 6.000 lei, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „violare de domiciliu“, „distrugere“ şi „lovire sau alte violențe“, urmând să se dispună procedural.     

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite