Arestări după descinderile la hoţii din locuinţe de la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Poliţiştii au anunţat că în urma descinderilor de sâmbătă la hoţii din locuinţe au fost reţinuţi pentru 24 de ore opt bărbaţi, printre care şi un minor. Magistraţii au decis ca trei dintre aceştia să fie trimişi după gratii 29 de zile.

Astfel, pentru furt calificat au fost reţinuţi Cristian C, 27 de ani, din comuna Sadova, Elvis L, 17 ani, din Pojorâta, Suraj L., 23 de ani, din Pojorâta şi  Augustin S., 23 de ani, din Sadova. 

Hoţi din locuinţe şi case de vacanţe, săltaţi după percheziţiile de la Suceava

Totodată, pentru complicitate la furt au fost reţinuţi Florinel R., 33 de ani, Iulian P., 44 de ani, Constantin L., 49 de ani, toţi trei din Câmpulung Moldovenesc , şi Bogdan C., 28 de ani, din Gura Humorului.

"În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate bunuri ce constituie prejudiciu (electronice, bijuterii, obiecte de îmbrăcăminte, electrocasnice, instrumente muzicale). O parte însemnată a prejudiciului a fost recuperată, bunurile fiind restituite părţilor vătămate", au anunţat poliţiştii.

Sâmbătă au fost făcute verificări la o casă de amanet din Câmpulung Moldovenesc şi la o firmă care comercializa bijuterii din Gura Humorului. Duminică, cei opt au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.Trei dintre aceştia au fost trimişi după gratii 29 de zile.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

  

"

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite