Ofiţerul de presă al Poliţiei Suceava, suspendat din funcţie după ce a fost scos de colegi dintr-un bar în care a făcut un scandal monstru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Panţîru
Gabriel Panţîru

Unul dintre clienţii barului "Oscar Wilde" a sunat la 112 să reclame că ofiţerul de presă al Poliţiei aruncă cu sticle înspre el.

Incidentul a fost mediatizat chiar printr-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava care a anunţat că Gabriel Panţîru, purtătorul de cuvânt al instituţiei publice, a fost suspendat din funcţie şi este cercetat disciplinar pentru „comportament neadecvat în societate şi atingerii aduse meseriei şi profesiei de poliţist".

Panţîru ar fi atacat cu sticle sâmbătă dimineaţa, 1 septembrie, în jurul orei 3.30, pe un client al barului Oscar Wilde din centrul Sucevei.

Cel agresat, avocatul sucevean Adrian Voronca, în vârstă de 29 de ani, este şi cel care a făcut reclamaţia la 112. Colegii ofiţerului l-au calmat pe Panţîru.

Reclamantul a încercat ulterior să muşamalizeze incidentul susţinând că a sunat la 112 după ce a văzut o sticlă zburând în direcţia lui.

Susţine că i s-a părut firesc să sune la 112, precizând însă că sticla respectivă nu l-a atins şi nu a văzut cine a aruncat-o.

De asemenea, avocatul a declarat că nu doreşte să depună plângere şi să dea amploare acestui subiect.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite