Poliţiştii apelează la suceveni pentru a identifica mortul din fântână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea macabră a avut loc în cursul dimineţii de ieri. Poliţia a fost anunţată imediat, însă oamenii legii nu au reuşit să stabilească identitatea bărbatului de 45 de ani înecat în fântâna unei familii din Burdujeni sat. Medicii legişti urmează a stabili cauza decesului.

UPDATE ora 15.30: Poliţiştii apelează la suceveni pentru a-l identifica pe bărbatul găsit înecat în fântâna unei familii din Burdujeni sat.

Bărbatul, care pare a avea 50 - 55 de ani, avea un aspect îngrijit, circa 1,80 m înălţime, constituţie atletică spre robust, ochi albaştri, faţa ovală, nas coroiat, dantură incompletă şi avea strungăreaţă. Era îmbrăcat cu pantaloni de trening de culoare bleumarin, cu dungă albă, marca Euro Star, tricou de culoare gri cu inscripţia TP Colection, bluză de trening de culoare neagră, cu dungă albă, cu inscripţia PROTECH Active Wear, şosete bleumaren şi adidaşi de culoare albă, cu negru şi albastru, marca Nike Running, mărimea 46.

image

Ora 12.00: O familie din Burdujeni sat a avut parte de o surpriză de proporţii ieri dimineaţă când a descoperit în fântâna din curte un cadavru. Poliţia a fost anunţată imediat, cadavrul a fost scos din apă, însă oamenii legii nu au reuşit să stabilească identitatea bărbatului de 45 de ani înecat în fântână.

Doina L., din municipiul Suceava, a sesizat prin 112 faptul că în fântâna sa se află o persoană de sex masculin înecată, iar în urma verificărilor efectuate, până în prezent, nu a putut fi stabilită identitatea acesteia“, a precizat Alin Botezatu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Anchetatorii care au examinat cadavrul la faţa locului nu au observat urme vizibile de violenţă, drept urmare cea mai plauzibilă variantă, până în momentul de faţă, rămâne sinuciderea, însă medicii legişti vor stabili cauza morţii bărbatului neidentificat.

După efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului se va dispune procedural.

Citiţi şi: Arădean mort într-un accident rutier în timp ce era urmărit de poliţiştii suceveni

Un şofer mort şi trei victime în urma unui accident în lanţ cu patru TIR-uri, la ieşirea din Suceava

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite