Nunta săptămânii la Suceava: Ionela şi Cristian, "Casă de piatră!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionela și Cristian
Ionela și Cristian

Ionela Butnar (24 de ani) şi Cristian Ianoş (24 de ani) şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu la sfârşitul săptămânii trecute.

 Au avut o nuntă frumosă, aşa cum şi-au dorit să fie. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci ani la balul de absolvire a liceului. S-au plăcut şi au decis încă de pe atunci să meargă pe acelaşi drum. Au plecat împreună la facultate la Iaşi unde au fost chiar colegi de bancă timp de patru ani.

Anul acesta s-au decis să facă pasul cel mare şi să se căsătorească. Căsătoria civilă şi cununia religioasă a fost la Biserica Sfîntul Gheorghe din Suceava.

„Ziua nunţii a fost aşa cum ne-am dorit noi să fie cu două mici incidente. Mi-am pierdut pantofii de mireasă chiar în acea zi iar la valsul mirilor a trebuit să dansăm pe altă piesă decât cea pe care exersasem. Cu toate acestea ne-am simţit surprinzător de bine iar invitaţii ne-au felicitat pentru felul în care am organizat evenimentul”, ne-a povestit Ionela.

Ca orice cuplu proaspăt căsătorit cei doi au planuri, vor să plece în luna de miere la Praga şi vor trei copii. „Vrem să facem un copil şi să înfiem doi. Cred că vom fi o familie împlinită atunci cînd vom fi cinci. Vrem şi o casă pe care o să o construim noi pentru că suntem, şi eu şi soţul, ingineri constructori”, ne-a mărturisit Ioana.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite