Nouă tone de fân şi furaje s-au făcut scrum la Drăgoieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul ar fi izbucnit, potrivit pompierilor, din cauza vântului puternic, crengile copacilor atingând reţeaua electrică a provocat un arc electric ce a aprins paiele depozitate sub linie.

Mai multe echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentul de pompieri Suceava, Serviciilor de Voluntari în Situaţii de Urgenţă din Drăgoieşti şi Ciprian Porumbescu au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, izbucnit la gospodăria lui Gheorghe M., din comuna Dragoieşti de pe strada Gării.

„La sosirea pompierilor, ardeau opt baloţi de paie şi un stog de fân de aproximativ cinci tone, cu pericol de propagare la casa de locuit“, a explicat Florin Monoranu, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Pompierii au reuşit să stingă incediul, însă baloţii de paie, conţinând aproximativ patru tone de furaje şi aproximativ cinci tone de fân s-au făcut scrum.

„Din primele cercetări, a rezultat că, din cauza vântului puternic, crengile copacilor au atins reţeaua electrică care a provocat un arc electric ce a aprins paiele depozitate sub linie“, a mai spus reprezentantul ISU Suceava. Pompierii au reuşit să salveze casa proprietarului.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite