Nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor din Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câinii de pe străzile Sucevei, dar şi cei din curţile oamenilor, vor fi sterilizaţi gratuit, începând de săptămâna viitoare, de o echipă de medici veterinari germani, care colaborează cu Asociaţia Proanima.

Campania va începe de luni 17 octombrie şi se va derula pe o perioadă de aproximativ două săptămâni. Campania îşi propune să realizeze un număr cât mai mare de sterlizări, în special a câinilor de la case mai ales că începând de anul viitor Primăria Suceava va introduce obligativitatea sterilizării patrupedelor care nu sunt de rasă.

„Sterilizările vor fi efectuate de o echipă de medici germani într-un spaţiu situat pe strada Energeticianului, vizavi de societatea Termica, în fosta cantină a CET-ului”, a declarat viceprimarul Municipiului Suceava, Lucian Harşovschi. Campania de sterilizare gratuită a câinilor se va desfăşura în perioada 17 – 28 octombrie, de luni şi până sâmbătă, între orele 9.00 – 18.00.

Sucevenii care sunt interesaţi să aducă la sterilizare câinii din curtea proprie, se pot programa la numărul de telefon 0743575255, între orele 14.00 – 20.00. În limita posibilităţilor, Primăria municipiului Suceava ar putea asigura transportul câinilor programaţi pentru sterilizare.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite