Moş Crăciun se apucă de minifotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste ani de zile o parte din micii sportivi vor ţine primele pagini ale ziarelor de profil din întreaga lume
Peste ani de zile o parte din micii sportivi vor ţine primele pagini ale ziarelor de profil din întreaga lume

Peste 500 de copii se vor lupta pe terenul sintetic de la Universitate şi în sala Liceului cu Program Sportiv pentru a intra în posesia Cupei Moş Crăciun la minifotbal

Moş Crăciun va aduce în acest an pe lângă tradiţionalele cadouri şi dulciuri pentru cei mici şi o Cupă proprie şi personală la competiţia de minifotbal a judeţului.

Cupa Moş Crăciun la minifotbal a ajuns în acest an la ediţia cu numărul 3, startul oficial fiind programat pentru ziua de mâine 18 decembrie. Ca şi în anii precedenţi participarea este una foarte numeroasă şi la ediţia 2009 a competiţiei, peste 500 de copii fiind deja pregătiţi să intre în luptă pentru câştigarea trofeului.

Micii fotbalişti îşi vor arăta măiestria pe terenul sintetic de la Universitatea “Ştefan cel Mare” şi în sala Liceului cu Program Sportiv împărţiţi în 4 categorii de vârstă: 1998, 1999, 2000 şi 2001.

Judeţul Suceava va fi reprezentat în marea bătălie pentru Cupa Moşului de echipa locală a liceului cu program sportiv, Sporting Suceava, AS Caşuba & Găluşcă Suceava, Cetatea Suceava şi Danalis Zvoriştea.

În lipsa lui Dorin Goian,vedeta invitată permanent la deschiderea competiţiei,organizatorii speră ca în acest an să ajungă la Suceava un component al generaţiei de aur.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite