Minorii care i-au furat liderului PRM Suceava borseta cu acte şi bani au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Acatrinei
Gheorghe Acatrinei

Cei trei copii cu vârste de 10, 11 şi 13 ani care i-au furat preşedintelui PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, borseta în care avea bani, acte, două telefoane mobile şi cheile de la maşină şi locuinţă au fost prinşi ieri de poliţişti.

Minorii sunt cercetaţi şi pentru că i-ar fi furat unei femei suma de 46 de lei. Poliţiştii au prins o fată în vârstă de 13 ani din comuna suceveană Drăgoieşti şi doi băieţi în vârstă de 10 şi 11 ani, din Şcheia, pe care îi cercetează pentru furtul borsetei preşedintelui PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei.

Minorii au intrat, luni, 17 octombrie, în sediul organizaţiei judeţene a PRM pentru a cerşi, cerându-i preşedintelui filialei partidului, Gheorghe Acatrinei, o sticlă cu apă minerală. În timp ce acesta vroia să le dea apa, minorii i-au furat de pe birou o borsetă de culoare neagră în care acesta avea actul de identitate şi alte documente, 200 de lei, două telefoane mobile, cheile de la autoturism, de la locuinţă şi de la sediul partidului, după care au ieşit în fugă.

La aproximativ jumătate de oră după sesizarea furtului, borseta a fost găsită în spaţiul verde din apropierea Căminului de copii nr.1 din Suceava având toate documentele şi banii în interior, mai puţin cheile de la autoturism şi cele două telefoane mobile, au explicat reprezentanţii IPJ Suceava.
Poliţiştii fac cercetări privind întreaga activitate infracţională a celor trei, recuperarea prejudiciului, iar în funcţie de materialul probator se va dispune procedural.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite