Mii de suceveni vor rămâne și mâine fără apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii ACET susţin că sistarea apei se va face între orele 9.00 - 14.00, din cauza unor lucrări programate pentru montarea de aparate de măsură a debitelor de apă consumate la mai multe scări din cartierul Zamca.

Astfel, mâine, 28 octombrie, începând cu ora 09.00, se va întrerupe funcţionarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă  în următoarele zone: strada Zamca de la intersecţia cu strada Vişinilor şi până la intersecţia cu strada Grigore Ureche, strada Stejarului, strada Ion Neculce, strada Octav Băncilă, strada Grigore Ureche şi punctele termice Zamca 4 şi Zamca 5.

Întreruperea vine în urma lucrărilor programate pentru montarea apometrelor de la următoarele scări ce aparţin Asociaţiilor de proprietari nr. 17 și nr. 59 „Zamca” și la Asociația de proprietari „Bd.George Enescu 2”, respectiv la scara A, bloc A23, scara A, bloc 35, scara A, bloc 45 și scara A, bloc 66.

"Se estimează că reluarea serviciului de furnizare a apei potabile se va face începând cu ora 14:00 din data de 27.10.2011. Ne  cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere“, a declarat Ştefan Groza, directorul ACET Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite