Mii de suceveni vor rămâne mâine fără apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii ACET susţin că sistarea apei se va face între orele 9.00 - 14.00, din cauza unor lucrări programate pentru montarea de aparate de măsură a debitelor de apă consumate la mai multe scări ce aparţin Asociaţiei de proprietari "Universităţii 21".

Astfel, mâine, 27 octombrie, începând cu ora 09.00, se va întrerupe funcţionarea serviciului public de alimentare cu apă potabilă în zona de cartier „George Enescu” cuprinsă între străzile bulevardul George Enescu, strada Universităţii, strada Zorilor şi aleea Venus.

Întreruperea vine în urma lucrărilor programate pentru montarea apometrelor de la următoarele scări ce aparţin Asociaţiei de proprietari "Universităţii 21", respectiv scara A, bloc I 3, scara A, bloc I 7, scările A şi B, bloc E4, scările A şi B, bloc E8 şi scările A şi B, bloc E9.

"Se estimează că reluarea serviciului de furnizare a apei potabile se va face începând cu ora 14:00 din data de 27.10.2011. Ne  cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere“, a declarat Ştefan Groza, directorul ACET Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite