FOTO Microbuz cu o familie, răsturnat sub un pod la Udești. Doi copii au fost răniți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În microbuz se aflau patru persoane, doi copii și părinții acestora. Mama era încarcerată între fiare și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a o scoate din mașină.

Tragedia s-a petrecut în această dimineață, pe DJ 208 A. pe raza comunei Udești, în satul Luncușoara. Un microbuz, marca VW, se afla răsturnat în afara părţii carosabile, sub un pod. Toți cei patru membri ai familiei care se aflau în microbuz au fost răniți, mama Doina Mihăiescu de 43 de ani, fiind încarcerată.

Accident rutier la Dornești în urma căruia trei polițiști de frontieră au fost răniți

"Pompierii au luat măsurile specifice în astfel de cazuri - balizarea zonei, decuplarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de lichide inflamabile, concomitent cu extragerea victimei din habitaclul maşinii, căreia i s-a acordat primului ajutor medical de urgenţă, după care a fost transportată la o autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava", a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

image

Vezi aici imagini de la accident

Cei doi copii o fetiță de opt ani și băiatul de 18 ani au fost răniți, însă adolescentul a refuzat transportul la spital. Tatăl, Leontin Mihăiescu., nu a avut nevoie de asistenţă medicală, dar a însoţit-o pe fiica sa la spital, ambii fiind transportaţi cu ambulanţa SMURD. Atât mama cât și minora sunt internate la Spitalul Județean de Urgență Suceava și au nevoie de 18 - 20 de zile de îngrijiri medicale.

La volan se afla adolescentul de 18 ani, Ionuț Mihăiescu. "Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă la dreapta. Șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe parte carosabilă, ajungând într-un pârău. A fost test cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Rămâi pe suceava.adevarul.ro pentru ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite