Doctorii suceveni luaţi prin surprindere de pacienţii care i-au nominalizat pentru campania "Top 5 medici cu care Suceava se mândreşte"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Hâncu, Mihai Ardeleanu, Valeriu Mitrea, Doina Draga Buimistriuc, Mihai Creţeanu, Laura Coca, Mirela Oniceanu sau Răzvan Bandac sunt o parte dintre doctorii care au fost nominalizaţi. Sucevenii pot să îşi voteze medicul cu care se mândresc până la începutul lunii noiembrie.

Fiecare dintre medicii suceveni care au fost nominalizaţi de cititorii Adevărul Suceava are o activitate uriaşă în spate. Toţi au rămas surprinşi de faptul că au fost nominalizaţi. „Ne facem datoria faţă de pacienţi aşa cum ştim mai bine şi în condiţiile pe care le avem în momentul de faţă“, ne-a spus Valeriu Mitrea, medic de familie în comuna Ipoteşti.

VOTEAZĂ AICI MEDICUL CU CARE TE MÂNDREŞTI!

Alţii au apreciat iniţiativa ziarului Adevărul de a promova şi lucrurile bune.

Dr. Sorin Hâncu

Dr. Sorin Hâncu

„Este o iniţiativă bună într-o perioadă în care medicii sunt huliţi. Dacă pacienţii m-au nominalizat, atunci e obţiunea lor şi asta vine în urma unei cariere de peste 30 de ani“, ne-a spus medicul chirurg Sorin Hâncu.

Află AICI mai multe detalii despre noua campanie Adevărul de Suceava

Medicul Mihai Ardeleanu, şeful secţie de Nefrologie şi iniţiatorul acesteia, este un alt medic pe care sucevenii îl apreciază pentru dăruire şi devotament.

Dr. Mihai Ardeleanu

Dr. Mihai Ardeleanu

„Mă simt onorat. În 25 de ani de când sunt la Suceava şi 35 de când practic această meserie, zic eu, am avut o relaţie bună cu pacienţii. Oricine mă poate găsi de dimineaţă până seara la spital sau la clinica privată de lângă. Numărul meu de telefon e acelaşi de când au apărut telefoanele mobile, astfel că oamenii mă pot găsi oricând au nevoie de mine“, ne-a spus medicul Mihai Ardeleanu.

Doctorii cu care Suceava se mândreşte. Spune cine este cel mai bun medic din oraşul nostru!

Dr. Doina Draga Buimistriuc

Dr. Doina Draga Buimistriuc

„Sunt bucuroasă că aud şi veşti bune având în vedere problemele cu care ne confruntăm la cabinete trebuind să respectăm protocoalele impuse de Casa de Asigurări care nu sunt tot timpul pe placul pacientului. Cred că dotarea cabinetului şi diagnosticele puse de mine şi confirmate mai departe de medicii specialişti arată calitatea actului medical şi de asta au nevoie pacienţii“, a spus Doina Draga Buimistriuc, medic de familie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite