Ford Mondeo "tunat" pentru contrabandă, confiscat la Siret FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în Belgia, în plafonul căruia erau amenajate locuri speciale pentru depozitat ţigări de contrabandă, a fost confiscat în noaptea de 15 spre 16 martie în Punctul de Trecere a Frontierei Siret.

Cu ocazia controlului efectuat de inspectorii vamali s-au descoperit ascunse 190 de pachete de ţigări marca Pall Mall. Nu a fost însă singurul caz în care s-a încercat introducerea în România a ţigărilor de contrabandă.



Ieri, 15 martie, în aripile şi în interiorul ornamentului din spatele unui autoturism Skoda Octavia, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, s-au găsit 136 pachete de ţigări de diverse mărci.

Tot în aceeaşi zi, într-un microbuz care circula pe ruta Ucraina - Italia, în bagajele personale ale şoferului erau ascunse 190 de pachete de ţigări marca Jing Ling.

„Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări şi a autoturismului care avea modificări structurale efectuate în vederea disimulării ţigărilor de contrabandă. Şoferii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în cuantum de 15.000 de lei, autoturismul Skoda Octavia a fost reţinut până la plata amenzii, iar microbuzul şi-a continuat drumul după ce şoferul a achitat amenda aplicată", se arată într-un comunicat al Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Iaşi.

image
Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite