Mamă şi fiu cu handicap, morţi din cauza gerului la Suceava. Fiica femeii, acuzată de ucidere din culpă UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa în care au fost găsiţi cei doi
Casa în care au fost găsiţi cei doi

O femeie în vârstă de 69 de ani şi fiul acesteia, de 43 de ani, ambii cu handicap, şi-au pierdut viaţa în propria casă.

UPDATE ora 13.20 Potrivit medicilor legiști, cei doi au murit din cauza hipotermiei. Sora lui Gheorghe Irimiciuc, respectiv fiica femeii moarte de frig, Tudoriţa Ostrovan, era asistentul personal al bărbatului decedat și care trebuia să aibă grijă de acesta. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Bărbatul avea dizabilităţi locomotorii, sora lui trebuind să îl îngrijească în schimbul a 530 lei lunar, în calitate de asistent personal.

În 3 săptămâni se vor finaliza şi celelalte teste referitoare la posibilitatea intoxicării cu monoxid de carbon sau intoxicaţie etilică. În ultimele 24 de ore alte două persoane cu hipotermie au fost internate în spitalul din Rădăuți și cel din Suceava, iar alți patru oameni ai străzii au fost duși în adăpost.

Maria şi Gheorghe Irimiciuc, din satul Pătrăuţi, au fost găsiţi ieri îngheţaţi într-o cameră. În urma cercetărilor a reieşit că rudele care trebuiau să aibă grijă de cei doi nu i-au îngrijit corespunzător.

Bătrână ucisă de flăcări în judeţul Suceava

Cei doi au fost găsiţi luni seară de o rudă. Mama şi fiul erau într-un pat, înveliţi cu o plapumă şi îmbrăcaţi foarte gros. Vecinii spun că mama şi fiul trăiau în condiţii extrem de grele, iar cei care-i îngrijeau treceau destul de rar pe la ei.

Intră pe suceava.adevarul.ro pentru a afla ultimele ştiri din oraş.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite