Mamă şi fiu loviţi cu vaza în cap de tatăl agresiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 25 de ani şi mama sa din municipiul Suceava au ajuns azi-noapte la spital cu multiple lovituri la nivelul capului.

După ce s-au certat, tatăl băiatului a început să îşi lovească fosta soţie cu bestialitate. Totul s-a petrecut în jurul orei 00.00, la scurt timp, Marian D. anunţând prin 112 incidentul.

"La faţa locului s-a deplasat o patrulă de poliţie care a constatat că, în timpul unei discuţii contradictorii cu fiul Marian D. şi fosta soţie Maria G., Victor D. i-a lovit cu o vază în zona capului pe cei doi, cauzându-le leziuni, fapt pentru care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Mama şi fiul au ajuns amândoi cu capurile sparte la Spitalul Judeţean, însă au refuzat să rămână internaţi.

"Victimele s-au prezentat la Secţia de Poliţie Burdujeni, unde au depus plângere penală împotriva lui D.Victor pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, cauza urmând a fi soluţionată procedural de către poliţiştii de proximitate", a mai spus reprezentantul IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite