Suceava: Lucrările la şoseua de centură trenează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Lucrările la şoseua de centură trenează
Suceava: Lucrările la şoseua de centură trenează

Lucrările de construcţie la şoseaua de centură a Sucevei întâmpină probleme în zona comunelor Pătrăuţi şi Moara.

Din cauza unor persoane care nu au titluri de proprietate pe terenul respectiv, sau doresc să iasă cu maşina din curte direct pe varianta municipiului Suceava, începerea construcţiei şoselei de centură va mai întârzia. Şase persoane care au terenuri pe traseul viitoarei rute nu au încă titluri de proprietate

Problema a fost dezbătută în cadrul ultimei şedinţe pe care preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a avut-o cu SC CF – Grup Colas Iaşi, firma de construcţie a şoselei, proiectantul, firma de avocatură care se ocupă de exproprieri, precum şi cu primarii comunelor pe raza cărora se realizează investiţia.

O problemă specială există în comuna Moara. Reprezentanţii E.On s-au plâns că preotul din localitate a condiţionat cedarea unei suprafeţe de teren pentru mutarea stâlpului de înaltă tensiune, solicitând ca locuinţa sa să aibă acces direct la viitoarea şosea de centură. Gheorghe Flutur a arătat că o astfel de cerinţă este imposibil de îndeplinit, urmând că se găsească o altă soluţie.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite