Loviţi de grija banului public Primăria şi Poliţia verifică ajutoarele la încâlzire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei depistati în neregulă vor fi aspru sancţionaţi
Cei depistati în neregulă vor fi aspru sancţionaţi

Echipele mixte de control vor verifica în primă fază sucevenii care beneficiază de subvenţia maximă de 90%. Dacă ideea Primărie va avea succes verificările vor fi extinse şi la celelalte categorii de ajutor guvernamental

Aleşii tăi din fruntea oraşului au început brusc să fie cuprinşi de grija faţă de banii Guvernului. Din plictiseală sau poate din prea mult zel reprezentanţii Primăriei anunţă că vor organiza în perioada următoare acţiuni de verificare a sucevenilor care beneficiază de subvenţie la încâlzirea locuinţei.

Viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ,  Lucian Harşovschi, spune că acţiunile de verificare vor fi făcute împreună cu echipe de poliţişti, în ideea prevenirii unor incidente neplăcute.

Edilii locali au anunţat că în primă fază vor fi verificaţi 375 de beneficiari de subvenţii de 90% la energia termică folosită pentru încâlzirea locuinţelor urmând ca, în funcţie de rezultatele obţinute, să fie continuate verificările şi la alte categorii de beneficiari ai ajutoarelor de căldură.

Dacă îi ţine cheful de muncă şi caltaboşul de la sărbători nu le va doborî elanul echipele mixte de control vor avea de luat la puricat aproximativ 16 mii de familii sau persoane singure care beneficiază de ajutor pentru încălzirea locuinţei. Dintre acestea aproape 13 mii de persoane primesc căldură în sistem centralizat şi aproape 2600  sunt branşate la reţeaua de gaze naturale.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite