Laser unic în Moldova, la Bethesda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doamnele care vor să scape de musteaţă dau 40 de euro
Doamnele care vor să scape de musteaţă dau 40 de euro

Sucevencele se pot înfrumuseţa fără să apeleze la bisturiu. La Policlinica Bethesda a fost instalat un aparat laser „full option“ Cutera, unic în Moldova. Valoarea investiţiei este de 120.000 de euro.

Cu ajutorul acestuia, medicii pot face tratamente de întinerire, înfrumuseţare, epilare, dar şi la sistemul circulator. Mai precis, laserul este util atât doamnelor, cât şi domnilor care îşi doresc să arate mai tineri, să scape definitiv de mustaţă sau de părul de pe picioare, să-şi trateze ridurile fine, tenul  îngroşat sau alte probleme de textură ale pielii.

Medicii spun că aparatul acţionează rapid,  fără să lase cicatrici, iar intervenţia nu este dureroasă. Şefii clinicii se laudă chiar că doamnele pot veni la operaţie chiar şi în pauza de masă. De asemenea, sucevenii care au probleme cu varicele şi le pot rezolva cu acest laser.

Preţurile pornesc de la 40 de euro pentru o sedinţă de epilat mustaţa şi ajung la 300 de euro pentru un epilat pe picioare. Mai scumpe sunt liftingurile faciale, pentru care sucevencele vor trebui să plătească 500 de euro.

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite