L-a luat la bătaie pentru că a folosit faza lungă în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii l-au prins pe hoţ
Polițiștii l-au prins pe hoţ

Un bărbat din Târgu Neamț s-a prezentat aseară la Poliția din Mălini după ce un sucevean l-ar fi lovit din cauză că nu a schimbat luminile de drum cu cele de întâlnire.

Daniel V., de 33 de ani, din oraşul Târgu Neamţ, judeţul Neamţ a ajuns aseară în jurul orei 22.00, la Secția 7 Poliție Rurală Mălini unde a reclamat că a fost victima unei agresiuni pe raza comunei Slatina.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au constatat că aseară, în jurul orei 21.30, timp ce Daniel V. se deplasa din direcția satului Găinești spre satul Slatina, conducând autoturismul, un alt șofer care se deplasa din sens opus i-a făcut semne, folosind farurile, ca să oprească. După ce a oprit autoturismul, conducătorul celuilalt autoturism a venit la portiera lui Daniel V. și după ce acesta din urma a deschis portiera, a fost agresat fizic, pe motiv că nu ar fi schimbat luminile de drum cu cele de întâlnire.

"În urma investigațiilor efectuate s-a constatat că suspect de comiterea faptei este Gheorghe P., de 21 ani, din comuna Slatina. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire şi alte violenţe”, care va fi soluționat procedural", a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite