L-a bătut până la băgat în spital din cauză că i-a reproşat că a făcut gălăgie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din satul Plutoniţa, oraşul Frasin, a ajuns aseară la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului după ce un minor din localitate l-a bătut în plină stradă.

Aseară, în jurul orei 21.00, soţia victimei, Mărioara R. din oraşul Frasin, satul Plutonița, a sunat la 112 anunţând că soţul ei Vasile R. de 56 ani a fost lovit în stradă de către vecinul lor, F.C., de 17 ani, din comuna Stulpicani.

Bărbatul i-ar fi reproşat băiatului că ar fi făcut gălăgie într-o noapte, ceea ce l-a făcut pe minor să îşi piardă cumpătul şi să îl lovească cu bestialitate pe Vasile R., fiind nevoie ca alte persoane să intervină.

„Victima a fost identificată  la locuința sa, plină cu sânge în zona feței, a fost stabilizată  de către echipajul de pe ambulanță, deoarece este o persoană  cardiacă şi a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La finalizarea cercetărilor şi în funcţie de rezultatul examinării medico legale a victimei se va dispune procedural, suspectul fiind cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri“, a explicat Bogdana Crăciun, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite