FOTOGALERIE Joaca cu focul s-a transformat în tragedie la Arbore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat mai multe ore cu flăcările
Pompierii s-au luptat mai multe ore cu flăcările

Gospodăriile a două familii din Arboreau luat foc joi după amiază, în urma incediului fiind distruse adăposturile de animele, depozitele de furaje şi alte anexe. Odată cu intervenţia pompierilor au fost salvate de la flăcări casele celor două familii, dar şi alte şase gospodării care riscau să se aprindă.

Pompierii suceveni au fost solicitaţi joi după amiază la un incendiu în comuna Arbore. Acolo, grupa operativă a Inspectoratului pentru Situații de Urgență a găsit gospodăriile a doi localnici cuprinse de flăcări.

Ardeau depozitele de furaje şi adăposturile pentru animale existînd riscul ca focul să se  extindă la casele în care cele două familii locuiesc dar şi la alte şase locuinţe învecinate. În incediu au mai ars şase tone de fân, 1,5 tone de porumb, două tone de cartofi şi două animale.

Pompierii s-au luptat mai multe ore cu flăcările

Dă click pe imagini pentru a vedea tragedia celor două familii din Arbore

Din primele cercetări rezultă că incendiul s-a produs din cauza unor copii care s-au jucat cu focul. Şase maşini de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului.

Un alt incendiu, de această dată în satul Valea Brodinei, a mistuit acoperişul casei unui localnic, adăpostul de animale, depozitul de furaje şi magazia de lemne, dar şi opt tone de fân, 30 metri cubi de lemn de foc, 500 kg porumb şi cinci motoare electrice.

Din primele cercetări, a rezultat că, incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs de un conductor defect sau neizolat corespunzător.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite