Suceava: Jandarm sucevean implicat într-un grav accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceava: Jandarm sucevean implicat într-un grav accident de circulaţie
Suceava: Jandarm sucevean implicat într-un grav accident de circulaţie

Sâmbătă seara, Cristinel Plămadă plutonierul major în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava s-a răsturnat cu maşina după ce s-a izbit de un parapet.

În data de 15 august, Plămadă circula pe drumul judeţean 208 J, din apropierea localităţii Liteni cu viteză excesivă, iar într-un viraj la dreapta a scăpat maşina de sub control.

Autoturismul a intrat într-un parapet din beton al unui podeţ, după care s-a răsturnat. Şoferul a fost găsit în stare de inconştienţă şi transportat de urgenţă de către personalul medical la spitalul judeţean.

Aici el a fost diagnosticat de medicii de gardă de la secţia de urgenţe cu trumatism cranio-cerebral acut grav, comă postraumatică, trumatism complex la mâna stângă şi antebraţ cu şoc hemoragic şi contuzie la genunchiul stâng.

În momentul producerii accidentului şoferul nu era în timpul serviciului. Acesta nu purta centură de siguranţă. Pentru testarea alcolemiei i-au fost luate probe de sânge, deoarece starea victimei era foarte gravă.

Datorită stării gave în care încă se afla pe 16 august, acesta a fost transportat de un elicopter la un spital din Bucureşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite