Şeful Camerei de Conturi Suceava ales în conducerea Curţii de Conturi a României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suceveanul a fost ales cu 233 de voturi
Suceveanul a fost ales cu 233 de voturi

Ioan Hurjui ocupă funcţia de conducere a Camerei de Conturi Suceava de nouă ani, iar mandatul său pentru funcţia de consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României va fi tot pentru aceeaşi perioadă.

După 18 ani de activitate la Camera de Conturi a Sucevei, Ion Hurjui a fost votat ieri de către parlamentarii României pentru funcţia de consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României. Deliberativul naţional i-a acordat lui Ioan Hurjui 233 de voturi pentru din cele 235 exprimate.

"Era un deziderat mai vechi. Cred că fiecare angajat îşi doreşte să ajungă la un moment dat într-o funcţie de decizie. Este o încoronare a meseriei", ne-a spus Ioan Hurjui. Acesta ocupă funcţia de director al Camerei de Conturi Suceava din anul 2002, până atunci fiind controlor financiar în instituţie.

"Obiectivele mele sunt stabilite prin lege şi le voi cunoaşte pe 14 octombrie când o să preiau funcţia. În locul meu va rămâne la Suceava, directorul adjunct, Camelia Obreja", ne-a spus Ioan Hurjui, şeful Camerei de Conturi Suceava.

Pe lista propunerilor pentru Curtea de Conturi au fost Ion Hurjui, Carmen Stănescu, Lucian Negrean şi Pelea Aurora Marta - propuşi de PDL, Petru Lakatos - UDMR şi Ion Anton - UNPR.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite