Învăţători, educatoare şi profesori din Suceava şi-au dat demisia din învăţământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primele zile ale lunii septembrie, Inspectoratul Şcolar Suceava a înregistrat 15 demisii din învăţământ. Este vorba, în principal, despre învăţători, educatoare şi câţiva profesori de diferite discipline. Pe cererea de demisie au trecut, cu toţii, motive personale.

Noul an şcolar a început pentru cadrele didactice sucevene la data de 1 septembrie, însă nu toţi cei care au primit un post în învăţământ sau îl ocupau de ceva vreme s-au şi prezentat la catedră. Din diferite motive, 15 dascăli suceveni şi-au depus demisiile la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava. Este vorba, în principal, despre învăţători, educatoare şi câţiva profesori de diferite discipline. Pe cererea de demisie au trecut, cu toţii, motive personale.
 
Începând cu 1 septembrie s-au înregistrat 15 cereri de demisie din învăţământ, din motive personale. Astfel, au fost eliberate câte un post la cerc desen, religie şi educaţie plastică, patru posturi de educatoare, şase de învăţători şi două de limba engleză“, a precizat Petru Carcalete, inspector general al IŞJ Suceava. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite