FOTO Înghesuială la tigăi la preţ redus într-un supermarket nou deschis la Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce au stat la coadă ore în şir până la deschiderea supermarketului, sucevenii au stat zeci de minute la casa de marcat
După ce au stat la coadă ore în şir până la deschiderea supermarketului, sucevenii au stat zeci de minute la casa de marcat

Sute de oameni s-au adunat la coadă încă de la ora 6.00 dimineaţa, pentru a prinde reducerile noului supermarket din zona Maraton.

Aproximativ 600 de suceveni s-au înghesuit în această dimineaţă la ofertele unui supermarket care s-a deschis astăzi la Suceava. Cele mai atractive oferte au fost pentru suceveni cele de la tigăi care aveau o reducere de 40 - 50%. Pe lângă tigăi, maşinile de făcut pâine la preţ de 99,9 lei au fost luate cu asalt de cumpărători.

Aproximativ 600 de oameni s-au înghesuit la deschiderea supermarketului din Suceava

Vezi aici imagini de la deschiderea supermarketului

"Am cumpărat de fiecare mărime câte una. La preţurile astea se merită, chiar dacă se vede că nu sunt de calitate", ne-a spus Mariana Solcan, care s-a înghesuit printre sutele de suceveni.

Dacă unii au fost mulţumiţi de ofertele supemarketului, alte persoane susţin că se aşteptau la nişte reduceri mai mari. "Au pus preţurile mari la început şi acum au venit cu reduceri. În afară de tigăi, nu am văzut mari diferenţe de preţ faţă de celelalte supermarketuri din oraş", ne-a spus Dorin Nichita, prezent cu soţia la cumpărături.

Mulţi dintre cumpărători nici măcar nu s-au uitat prea mult la preţurile produselor de pe raft şi şi-au umplut coşurile cu diverse lucruri. Reducerile supermarketului Lidl au variat între 10% şi 50%, acesta fiind al 128-lea supermarket din ţară.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite