FOTO Incendiu devastator la nişte barăci de pe strada Traian Vuia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape trei ore
Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape trei ore

Grupa operativă  a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava şi detaşamentul de pompieri Suceava au intervenit ieri, cu patru autospeciale, pentru stingerea incendiului izbucnit la o baracă care avea destinaţia de spaţiu de cazare pentru muncitori, pe strada Traian Vuia.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei ardea violent construcţia din lemn, cu pericol de propagare la staţia I.T.P. şi parcul auto. Pompierii s-au luptat cu flăcările aproape două ore jumătate, însă flăcările au distrus baraca construită din lemn cu învelitoare din ondulină de carton tratat, pe o suprafaţa de aproximativ 250 metri pătraţi.

Pompierii au reuşit să stingă focul în aproape trei ore

Vezi aici imagini de la incendiu

Aceasta era compartimentată în şapte dormitoare şi o sală de duşuri, bunuri electrocasnice, saltele, lenjerii şi mobilier. "Din primele cercetări, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui efectului termic produs de un mijloc de încălzire improvizat lăsat în funcţiune nesupravegheat", a declarat Florin Monoranu, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava.

Pompierii au salvat construcţia vecină, magaziile de materiale, un grup electrogen şi maşinile din parcul auto. Din fericire nu s-au înregistrat victime omeneşti.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite